Neem contact met ons op

Watermill Fishing Lodge seizoen begint
Aanbieding
Vis vakantie in Ierland

Neem contact met ons op

Zijn er vragen over de visserij op Loch Erne, aarzel dan niet, maar neem gewoon contact met ons op door het volgende nummer te bellen, +44 (0) 2867724369 of te mailen naar water.lodge@yahoo.com

Als u er aan zit te denken om onze kant op te komen en wilt weten of er in die periode nog plaats is bij The Watermill, klik dan even op de link boeking formulier.

Watermill Fishing Lodge Family – Een fantastisch team staat voor u klaar met een passie voor vissen.

  • Pascal ; geïnspireerddoor zijn liefde voor het vissen op snoek, heeft deze Chef in 1999 besloten om Frankrijk te verruilen voor Ierland en heeft hier absoluut geen spijt van. Hij heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring met het vissen in dit groene land en heeft Loch Erne uitgeroepen tot zijn grote favoriet,
  • Valarie ; Vissen in Ierland is niet alleen de grote liefde van Pascal. Valarie zijn andere liefde heeft meer dan 20 jaar ervaring als gastvrouw in de horeca.
  • Marine ; Een man waar niemand zonder kan is Marine. Deze uiterst vriendelijke kerel kan je overal bij helpen en staat dag en nacht voor je klaar. Ook op het gebied van snoekvissen staat hij zijn mannetje.
  • Mark ; voor de onderhoud van de boten en bij pech op het water hebben wij Mark in ons team. Zijn er problemen met de motor of boot op wel gedeelte van het grote meer dan ook, Mark is beschikbaar en komt je snel helpen.

Onsmooieplekjeligt in Killmore Quay South, Lisnaskea, Co Fermanagh, BT92 0DT
Satnav coordinates 54.22917, -7.48602

Alle prijzen in Euro's :: Bel ons +44(0)28 6772 4369
Reserveer nu

Geweldigevisvakanties in Ierland

Bij één van de beste vislocaties van Europa, Loch Erne, in de CountyFermangh in Noord Ierland, bied The Watermill je een onvergetelijke visavontuur aan op Snoek, Baars, Forel, Brasem en Voorn. Wil je je droom laten uitkomen en je houd van een hoge kwaliteit visvakantie, neem dan snel contact met ons op.

2015 vissen op grote snoek bij Watermill fishing Lodge
Powered by Reach New Media

Vismomenten in Ierland